Szekeres Viktor

Az első videó Christopher Nolan új scifijének forgatásáról

Egy ideje már forog Christopher Nolan új filmje és meglepetésre egy videó is készült a munkálatokról. Mindez csak azért volt meglepő, mert vélhetően a forgatás zömére egy stúdióban fog sor kerülni.

Nemrég beszámoltuk arról, hogy elkezdődött Christopher Nolan új filmjének, az Interstellarnek a forgatása. A scifit a tervek szerint 2014. november 7-én fogják bemutatni a mozikban és olyan színészek fognak szerepelni benne, mint Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, David Gyasi, Wes Bentley, Mackenzie Foy, Timothée Chalamet, Topher Grace, David Oyelowo, Ellen Burstyn és Michael Caine.


Tegnap a remek szereplőgárdából Nolan Matthew McConaughey és Elyes Gabel közreműködésével rögzített egy jelenetet Albertában. Arról még mindig nincsenek konkrét információk, hogy miről fog szólni az Interstellar, de mivel a film fő szála egy újonnan felfedezett féreglyukkal lesz kapcsolatos, ezért valószínűleg a történet jó részét stúdióban fogják forgatni, így az efféle lesivideók nem lesznek túl gyakoriak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #1
    a video el lett távolítva..