Szekeres Viktor

Az első kép Christopher Nolan új scifijének forgatásáról

Christopher Nolanben ismét nem kell csalódnunk, ugyanis a rendező A sötét lovag: Felemelkedést követően új filmjét, az Interstellart is IMAX-kamerák segítségével forgatta.

A Paramount és a Warner Bros. a héten bejelentette, hogy Christopher Nolan megkezdte új filmjének, az Interstellarnek a forgatását. Az Amerikában 2014. november hetedikén bemutatásra kerülő scifi főszereplője Matthew McConaughey, valamint a nemrég Oscar-díjat nyerő Anne Hathaway lesz. Mellettük még olyan színészeket láthatunk, mint Jessica Chastain, Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, David Gyasi, Wes Bentley, Mackenzie Foy, Timothée Chalamet, Topher Grace, David Oyelowo, Ellen Burstyn és Michael Caine.


A film érdekessége, hogy a 35mm-es verzió mellett IMAX-változat is készül belőle, ami nem tűnik újdonságnak, de sokan talán elfeledkeznek arról, hogy még mindig nagyon kevés filmet mernek forgatni IMAX-kamerákkal - az IMAX-mozikban vetített játékfilmek 99%-a hagyományos módon készült, mindössze konverziót követően kerülnek bemutatásra az extra nagy vásznon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ktamas74 #2
    Szánalmas..
  • Zombee #1
    Ez a kép fantasztikus, sokatmondó, tűkön ülve várom az első trailert. Van, akinek ez hírértékkel bír?