Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Powaqqatsi és a Naqoyqatsi rendezőjének új filmje

A Visitors a semmiből rögtön az év egyik legjobban várt filmjévé ugrott elő. Godfrey Reggio legújabb rendezésére több, mint tíz évet kellett várnunk, remélhetőleg megérte.

Eddig nem sok hír került napvilágra a Visitorsról, Godfrey Reggio új filmjéről, de most megérkezett az előzetese és máris az év legjobban várt filmjei közé küzdötte fel magát. Persze mindehhez nem is volt szükség az alant látható "trailerre", hiszen elég annyit tudni, hogy a Koyaanisqatsi - Kizökkent világ, a Powaqqatsi - Változó világ és a Naqoyqatsi - Erőszakos világ rendezője tíz év után most jelentkezik először saját mozifilmmel.


A videó önmagáért beszél, a producerek között pedig még Steven Soderbergh neve is feltűnik. A Visitors premierjére szeptember 8-án fog sor kerülni a Torontóban megrendezésre kerülő nemzetközi filmfesztiválon, a vetítéshez a zenei aláfestést élőben fogja kölcsönözni a Torontói Szimfonikus Zenekar. A film természetesen az emberek és a természet kapcsolatát fogja bemutatni. A Visitors zenéjét, talán mondanunk sem kell, Philip Glass szerezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #2
    Van akinek mond valamit a qatsi trilógia, annak TÉNYLEG az egyik legjobban várt (kísérleti)film!
    A többiek meg maradjanak meg az akciófilmnél, mert nem tudnának végig űlni egy ilyen filmet, hát még élvezni és értelmezni.
  • gyusz2 #1
    Viktor, ez mekkora átverés:-) Kell a kattintás, meg a hsz?
    El tudom képzelni, ezután az "előzetes" után ahogyan a legjobban várt film lesz ebből...pfffej