Szekeres Viktor

Ilyen lett volna a Legend of Zelda-mozifilm - videóval

Egy animációs stúdió megpróbálkozott a The Legend of Zelda-film ötletének eladásával, mely tervet elősegítendő még egy előzetes is készült a projekthez. Ez került most ki a netre.

A The Legend of Zelda rajongói valószínűleg nem egyszer elképzelték már azt, hogy miképp festene kedvenc játékuk mozifilm formájában. Ezt kihasználva pár éve az IGN április elseje alkalmából meg is jelentetett egy élőszereplő kamuelőzetest a filmhez (ld. a lap alján), melyet idővel egy valódi is követett. Kiderült ugyanis, hogy egyáltalán nem volt valószínűtlen álom egy The Legend of Zelda-mozi.


Az Imagi Studios, mely többek között az animált Tini Nindzsa Teknősökért, valamint az Astro Boy című mozifilmért is felelt, elkészített egy demó-előzetest, melyet be is mutattak a Nintendónak, jelezve azt, hogy nagyjából így képzelnének el egy TLoZ-filmet. Sajnos (vagy szerencsére) a Nintendo kategorikus nemet mondott a stúdiónak, így azonnal le is állt minden, a tervezett filmmel kapcsolatos fejlesztés. A napokban a netre felkerült előzetest azonban mi is láthatjuk.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #1
    Vagy azért utasították el, mert már készül valami, vagy azért, mert ha lenne is mindenképpen ők akarnák csinálni.

    Mindenesetre a Nintendo tehetne egy kicsit többet is a Zelda univerzum életben tartásáért ... ugyan van Mario sorozat, de az eléggé kritikán aluli (szinkronosan fenn van a yt-on) ... de Mario egyébként is 1001 játékban szerepel, Nintendo masinán nem lehet elmenni mellette ... nem úgy, mint a Zelda, amiből ritkán készül játék, Link is max a Smash Bross játékban tűnik csak fel, egy sorozat kicsit megnyugtatná a rajongókat és enyhítené az étvágyukat ... na meg megismertetné az univerzumot a fiatalabbakkal is. A Zeldából is készült anno rajzfilm, de az is hagy némi kívánnivalót maga után. Valami minőségi darab mint kivitelben és sztoriban simán elférne :)