Szekeres Viktor

Az első képek az új Star Wars-tévésorozatból

Jövő ősszel indul el a Disney egyik gyerekcsatornájén a Star Wars Rebels című tévésorozat, mely A klónok támadása-széria megszüntetését követő űrt hivatott betölteni. Ennek első képei érkeztek meg most.

Megjelentek az első képek a pár hónapja bejelentett új Star Wars-tévésorozatból, a Rebelsből, sőt, még a széria logóját is bemutatta a Lucasfilm. A Rebels ötlete azt követően fogant meg, hogy a Disney megvásárolta a Lucasfilm stúdióját, mely a Star Wars: A klónok támadását gyártotta a Cartoon Networkre. Természetesen annak a sorozatnak véget vetett a jogtulajdonos, hogy az új széria már a Disney saját csatornájára, a Disney XD-re készülhessen el.

Klikk
ide! Klikk
ide!
Klikk
ide! Klikk
ide!

A rajongók örömére a készítők névsora nem nagyon változik, sőt, a stábba informális szinten az elkövetkező Star Wars-mozifilmek íróit is bevonták. A Star Wars Rebels története a III. és a IV. epizód eseményei között játszódik, a készítők mozgástere tehát igen nagy, hiszen ezt a majdnem két évtizedet lefedő időszakot eddig még nem dolgozták fel sem tévében, sem a moziban. Ekkor próbálja a Birodalom kiterjeszteni hatalmát a teljes galaxisra, miközben levadássza az utolsó Jedi-lovagokat. S ezalatt természetesen a lázadók is elkezdenek szervezettebb egységekbe tömörülni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vamp17 #2
    Most ez akkor rajzfilm vagy eloszerplos vagy mi???

    Oly informativ volt a hir.... Jo tudom, google de bakker, akkor ide mindek irnak???
  • Zombee #1
    Micsoda képek! Micsoda felbontás! Micsoda concept art-ok!