Szekeres Viktor

Annyi a Transformers-sorozatnak

Egy rövidített harmadik szezonnal véget ért a Transformers Prime-sorozat, de szerencsére 2014-ben újabb robotos széria fog elindulni.

A márciusi bejelentésnek megfelelően véget ért a 3. évaddal a Transformers Prime című animációs sorozat - persze csak az amerikai nézőknek, hiszen a hazai vetítés keretében a Cartoon Networkön még csak két szezont láthattunk. Mindez azt jelenti, hogy a két 26 epizódos évadot követően még 13 rész vár a rajongókra, ugyanis a harmadik, Beast Hunters alcímet viselő szezon rövidített volt.

A Prime mindenesetre 65 részével a második leghosszabb Transformers-sorozat volt, mindössze a 80-as évekbeli G1-széria futott több, egész pontosan 98 epizódon keresztül. Természetesen a Transformers-rajongóknak nincs oka kesergésre, hiszen egyrészt a kisebbeknek szóló Transformers Mentőbotok (Transformers Rescue Bots) is vissza fog térni a második évaddal és 2014-ben egy új Transformers animáció is kezdetét fogja venni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #1
    Beast Hunters lesz az, nem Beast Wars.

    Érthető, hogy nincs tovább, elég jó lezárást kapott. A Mentőbotok tényleg a kisebbeknek való, az új sorozatban bízom, ha legalább ilyen jó lesz mint a Prime akkor jöhet. Örülnék ha egy kicsit komolyabbra csinálnák, nem kell sokkal csak egy kicsit.