Szekeres Viktor

Végre folytatódik a Korra legendája - itt az előzetes

Több, mint egy évvel a Korra legendája Első Könyvének befejezése után részleteket láthatunk a sorozat folytatásából. Kár, hogy a premierre még szeptemberig várnunk kell.

Tavaly áprilisban került bemutatásra Amerikában a Korra legendája (The Legend of Korra) című animációs sorozat, mely az Avatár - Aang legendájának testvérsorozata, illetve folytatása, 70 évvel az előd történetét követően játszódik, és az Aang után következő Avatár kalandjait mutatja be. A széria Első Könyve, vagyis a nyitószezon első fele már júniusban véget ért és bár a Nickelodeon már a második évadot is berendelte, a folytatás azóta sem került képernyőre - pedig tavaly augusztus óta a hazai Nickelodeon is számtalanszor megismételte már az első 12 epizódot.


Úgy tűnik, hogy véget ért a hosszú várakozás, hiszen szeptemberben végre látható lesz a Második Könyv, azaz újabb 12 részt. A San Diegóban megrendezésre került Comic Conon pedig ennek az előzetese is levetítésre került. Kizárt, hogy lenne olyan rajongó, aki a fenti videótól ne jönne lázba valamilyen szinten.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!