Szekeres Viktor

Brad Pitt zombijai már a Star Treket is alázzák

A Star Trek 2-t az év egyik legnagyobb sikerének jósolták előzetesen, míg a Z világháború bukásnak tűnt. Mindkét film nagyot robbantott, s utóbbinak sikerült lepipálnia a scifit is.

Vaskos meglepetés van készülőben, hiszen úgy néz ki, hogy a Z világháború több bevételt fog hozni, mint Sötétségben - Star Trek. Pedig Brad Pitt zombifilmjét szinte mindenki a nyár egyik nagy buktájának jósolta, míg a Star Trek második részét biztos befutónak lehetett elkönyvelni, hiszen az első rész nem elég, hogy hatalmas siker volt, minden idők legtöbb bevételt hozó Star Trek-film, de még a közönség is imádta.

És mégis, J.J. Abrams második Star Trek-filmje Amerikában csalódást keltően szerepelt, a 3D ellenére sem érte el az eredeti 258 milliós bevételét, jelenleg "csak" 225 millió dollárnál tart, ami önmagában egyébként kiemelkedő teljesítmény. Nemzetközi színtéren az első rész 128 millióját követően a mostani 224 millió a Star Trekhez képest remek teljesítmény, hiszen majdnem duplázódott az érdeklődés, azonban összességében még mindig csak Amerikában emelkedik ki a film. A Z világháború viszont a 187 millió dolláros amerikai bevétel mellett már 270 milliós Amerikán kívül szerzett összeggel bír, ami azt jelenti, hogy összbevétele már 457 millió dollár, míg a Star Trek 2 még nem érte el a 450 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Scooter #3
    Brad Pinty? Isten mentsen ettől a nyáltengertől. Inkább 100x mengézem egymás után a Star Trek-et.
  • bmw #2
    En meg forditva....
  • koschwarz #1
    Személy szerint én jobban szórakoztam a WWZ-n, mint a Star Trek2-őn.