Szekeres Viktor

4 perces előzetessel büntet a The Walking Dead 4. évad

Nagyon jó és nagyon hosszú előzetessel hálálták meg a közönség érdeklődését a The Walking Dead készítői, akik azt is bejelentették, hogy a sorozat október 13-án folytatódik Amerikában.

Manapság már nem csak képregényekről szól a Comic Con elnevezésű rendezvény, melyet idén is San Diegóban rendeztek meg, hiszen filmeknek és tévésorozatoknak is rendeznek paneleket és rajongói fórumokat. Ráadásul ezek közül sem csak a képregény-adaptációk képviseltetik magukat, hanem a scifik, krimik, de még a komédiák is. De ettől még a legjobban várt előadások zöme képregényes tematikájú. És a sok nézőnek a készítők mindenfélével kedveskednek. Például előzetesekkel.



Az Amerikában október 13-án már a negyedik szezonjával folytatódó The Walking Dead című zombis dráma rajongói például egy 4 perces trailert nézhettek meg, amit az évad első pár epizódjából vágtak össze hozzáértő kezek, meglehetősen jó munkát végezve. A videó alapján a széria története helyenként nem kicsit fog eltérni az alapjául szolgáló képregényétől, de ár ezen képsorokból is kiderül, hogy jó pár ismerős momentum azért vissza fog köszönni az eredeti műből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #4
    Tudja valaki, hogy mi a háttérzene, ami az első egy percben szól? Köszi
  • daninet #3
    A trailer alapján úgy gondolom, hogy:

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még nem végeztek a "kormányzó" sztorival.


    /3. évad miatt szpoilerbe raktam/
  • tomboy013 #2
    Én is remélem hogy sok évadot megér, csak azok az évadok legyenek az első évad színvonalán, mert amilyen béna volt a 2. évad és amilyen gyenge befejezése volt a 3-nak az nem volt túl jó. Bízom benne hogy a 4. évaddal jó irányt vesznek.
  • scagnetti #1
    Áááááá.... a legkedvencebb sorozatom, nem lehet megunni. Remélem még sok-sok évadot megér.