Szekeres Viktor

Közönségkedvenc rendezőt kap a World of Warcraft-mozifilm

Nem csak a World of Warcraft-mozifilm rendezőjét jelentették be pár órája, hanem egy kedvcsináló előzetest is bemutattak a 2015-tervezett alkotáshoz.

A San Diegóban a héten megrendezésre került képregényes rendezvényen a Legendary Pictures bejelentette, hogy a Duncan Jones fogja rendezni a nagy költségvetésű, és "epikusnak" ígérkező kalandfilmet, mely a népszerű online játék, a World of Warcraft alapján készül. Egyéb információ nem derült ki a projekttel kapcsolatba, azonban a közönségnek bemutattak egy kedvcsináló előzetest, amit külön forgattak a filmhez, s ez remek visszhangot kapott. A tervek szerint a forgatás 2014. elején kezdődne, ami azt jelenti, hogy a film már 2015-ben bemutatásra kerülne.

Jonest a többség minden bizonnyal a 2009-es Hold rendezőjeként ismeri, aminek elismertségéről és kedveltségéről felesleges lenne írnunk. Azonban 2011-ben bemutatott második filmje, a Forráskód is 7,5/10-es átlaggal bír az IMDb-n, márpedig azzal nem sok rendező dicsekedhet, hogy összes filmje legalább 7-es osztályzatot kapott a tömegtől. Jones egyébként jelenleg Ian Flemingről szóló életrajzi film előkészületein dolgozik hivatalosan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #5
    Jacksonnal nincs gond szerintem. Raimival van.
  • harmi2009 #4
    A cikk író is csak hallott az előzetesről, de nem látta. Ezért nincs belinkelve.
  • narumon #3
    És hol a kedvcsináló előzetes? Ha már arról van szó nem illenék talán linkelni is?
  • anubys1984 #2
    Szerintem remek rendező, viszont nem biztos, hogy egy nagy költségvetésű közönségfilm esetén ő a legmegfelelőbb választás. Viszont most itt a lehetőség, hogy bizonyítson. Csak ne jusson arra a sorsra, mint Sam Raimi és Peter Jackson.
  • Etinger #1
    Annyi a lényeg, hogy szerencsére a Blizzard észbe kapott, és elvették a lehetőséget Sam Raimitől, és hogy elszarja a filmet, és helyette megkapta valaki, aki esetleg csinál egy jó filmet. Mindez hónapok óta tulajdonképpen már köztudott volt.