Szekeres Viktor

Még egy X-Men-filmet jelentettek be

Idén Farkas, jövőre az X-Men: Az első folytatása és 2015-ben lehet, hogy az X-Force? Ha így lesz, akkor a Fox stúdió sok képregény-őrült nagy álmát valósítaná meg.

Alig pár órával az X-Force-mozifilmről szóló találgatások kipattanását követően Rob Liefeld, a szuperhős csapat megalkotója megerősítette, hogy valóban tervbe van véve egy mozifilm, melynek középpontjában az eredetileg Cable, Cannonball, Domino, Warpath és Deadpool részvételével alkotott csapat áll. A The Hollywood Reporter pedig arról adott hírt, hogy ha megvalósul a projekt, akkor a filmet nem más fogja rendezni, mint Jeff Wadlow, akinek következő filmje a Kick Ass 2 lesz.

Bár még nem kapta meg a megbízást, látatlanban azt lehet mondani, hogy Wadlow jó választásnak tűnik, hiszen az X-Force jóval erőszakosabb csapat, mint a klasszikus X-Men, márpedig annak idején a rendező egy horrorral, a Cry_Wolf - Kiálts farkast! című filmmel debütált, melyet a Sose hátrálj meg követett. Egyébként a csapat feljebb említett eredeti összetétele természetesen nem mond semmit, hiszen azóta mások is tagjai voltak az X-Force-nak, mostanság például olyan mutánsok, mint Farkas, Psylocke, Sunspot és Kolosszus.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Másrészt kétnaponta ugyanarról hírt közölni gáz.
  • Zombee #1
    Nem túl jó ajánló a rendezőnek a két horrorja, eléggé semmitmondó filmek. A Kick/Ass 2-nek is maradhatott volna Matthew Vaughn rendezőnek.