Szekeres Viktor

Vin Diesel elárulta, hogy melyik Marvel-hős lesz?

Sor került Vin Diesel és a Marvel Studios képviselőinek találkozójára és a színész legújabb Facebook-bejegyzésének köszönhetően sokan már úgy vélik, hogy tudják, melyik szerepet kínálták fel neki.

Pár napja mi is beszámoltunk arról, hogy Vin Diesel közzétett egy hírt, miszerint a Marvel Studios képviselőivel találkozik egy bizonyos filmszereppel kapcsolatosan. Nos, mint arról a színész Facebook-bejegyzése árulkodik, erre a találkozóra sor is került, s nem csak pár szót írt róla Diesel, hanem egy képet is mellékelt magáról, melybe sokan egyéb információkat is bele vélnek látni.

Diesel annyit ír, hogy csak a találkozó részt vevő pár ember mondhatja el, hogy miről volt szó a megbeszélés során és köszönetet mond a rajongóknak a lehetőségért. Mindez nem is hordozna sok információt önmagában, de sokak szerint nem véletlenül áll Diesel a mellékelt képen egy Bosszúállók-borító előtt - lehet, hogy Joss Whedon filmjének folytatásában alakíthat valakit? Mások arra tippelnek, hogy a borítón szereplő Giant Mant (Óriás) vagy Space Phantomot (Űrfantom) személyesítheti meg a színész, megint mások pedig az általa használt "tunnel vision" kifejezésen akadtak fenn ("tudjátok, hogy csőlátásom van, ha a munkámról van szó"), amibe titkos utalást vélnek belelátni azzal kapcsolatban, hogy Diesel Vision (Vízió) szerepét kaphatja meg. Vision a képregényekben egy android volt, aki jó ideig fontos tagja volt a Bosszúállóknak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mardel #1
    Höhö

    De mostmár értem mi volt ez a Magyarországra való hivatkozás a bosszúállókban.