Szekeres Viktor

Megérkezett a nyár egyik legérdekesebb filmes plakátja

Még mindig nem tudjuk, hogy várjuk-e a koreai Oldboy amerikai feldolgozását vagy tartsunk tőle, de bárhogy is érzünk, a film premierje közeleg, a reklámkampány megkezdődött. Elsőként egy plakáttal.

Még mindig nehéz elhinni, hogy Amerika elkészíti az Oldboy című kultikus koreai film feldolgozását, de az elvileg ma érkező előzetes mellett az alkotás hivatalos plakátja is meggyőzhet minket arról, hogy Amerikában október 25-én sor fog kerülni a film premierjére. A Neil Kellerhouse által tervezett plakátkép érdekessége, hogy rajta a főszereplőt alakító Josh Brolin saját kézírása kapott helyet, az ihletet pedig természetesen a főhős lányának írt levelei adták.

Brolin mellett még olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Elizabeth Olsen és Sharlto Copley, a rendező pedig nem más, mint Spike Lee. A forgatókönyvet a Thor, a Legenda vagyok és A sejt írója, Mark Protosevich jegyzi. Az Oldboy története egy marketingesről szól, akit elkapnak és 20 éven át fogságban tartanak, majd minden magyarázat nélkül szabadon engedik. Emberünk célja természetesen ezután az, hogy kiderítse mi miért történt vele és, hogy bosszút álljon.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    "Még mindig nehéz elhinni, hogy Amerika elkészíti az Oldboy című kultikus koreai film feldolgozását, de az elvileg ma érkező előzetes mellett az alkotás hivatalos plakátja is meggyőzhet minket arról, hogy Amerikában október 25-én sor fog kerülni a film premierjére."

    Még ilyen szar cikket...
  • Bari06 #5
    Valamilyen szinten egyet kell értenem, eddig fingom se volt erről a filmről, most már az amcsi feldolgozás miatt van és sztem meg is fogom nézni ezt is és az eredetit is, aztán győzzön a jobbik. ;)
  • kalapos01 #4
    Rossz filmet minek feldolgozni? Csakis jókat érdemes, hogy még többen megismerjék. Te nem nézed meg, az a sok ember, aki nem látta az eredetit megnézi. Komolyan nem értem, hogy miért kell sírni. Nem veszik el a játékodat. És attól, hogy 1 vagy 20 film feldolgozás egy évben, attól még van saját ötlet, elhiheted.
  • xido #3
    Neo a ládában felvette Batiz András fejformáját :)
  • beceneev #2
    Komolyan nem értem miért kell egy ilyen jó filmet feldolgozni.Tipikus amerika, nincs saját új ötletük semmire. Ezt biztos nem fogom megnézni.
  • anubys1984 #1
    A plakát alapján inkább tippelnék paródiára...