Szekeres Viktor

Megvan, kik lesznek a Marvel új szuperhős csapatának ellenfelei?

Lehet, hogy mégsem Thanos lesz a főgonosz a Guardians of the Galaxy című Marvel-filmben, ugyanis egy sajtóértesülés szerint Benicio Del Toro a The Collector nevű képregény-karaktert fogja alakítani.

Nemsokára kezdődik a Marvel Studios új szuperprodukciójának, a Guardians of the Galaxy-nak az angliai forgatása, s bizony eddig jól zártak a stúdió szelepei, hiszen meglehetősen kevés információ szivárgott ki a filmről. Főleg a szereposztással kapcsolatos híreket olvashattunk eddig, s az már kiderült korábban, hogy a film "rosszfiúit" olyan színészek fogják játszani, mint Benicio Del Toro, Karen Gillan és Lee Pace.


A Den of Geek nevű oldal azonban úgy tűnik, hogy kiderítette, hogy kiket is fognak alakítani az említett színészek. Del Toro a hírek szerint nem más lesz, mint a korábban már többször pletykált The Collector, Pace egy Kree harcos lenne, Ronan The Accuser, Gillan pedig egy űrkalóz, bizonyos Nebula, aki egyébként Thanos unokája is egyben. A James Gunn által rendezendő filmet 2014-ben, augusztus elsején fogják bemutatni Amerikában és a hősöket olyan színészek fogják alakítani, mint Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Michael Rooker, de Glenn Close és John C. Reilly is szerepelni fog a produkcióban, valamint a gonoszok oldalán Ophelia Lovibond.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alien47 #1
    The Collector karakteréről mit lehet tudni? Nekem tök ismeretlen....