Szekeres Viktor

Plakátot kapott a nyár egyik várt mozis fantasyje

Az új Percy Jackson-film mellett nyáron egy másik fantasy is bemutatásra kerül a mozikban. A végzet ereklyéi: Csontváros legújabb plakátja tegnap érkezett meg.

Az MTV honlapján jelent meg először a Screen Gems nyári nagy durranásának szánt The Mortal Instruments: City of Bones végső plakátja. A fantasyt Amerikában augusztus 21-én fogják bemutatni, itthon pedig a ProVideo gondozásában 22-től láthatjuk a filmet A végzet ereklyéi: Csontváros címen, természetesen a célközönségre való tekintettel magyar szinkronnal.

A Harald Zwart által rendezett film főbb szereplői Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Robert Sheehan, Kevin Zegers, Lena Headey, Kevin Durand, Aidan Turner, Jemima West, Godfrey Gao, CCH Pounder, Jared Harris és Jonathan Rhys Meyers. Cassandra Clare könyveit itthon is elég sokan ismerhetik, hiszen nem csak a film alapjául szolgáló regényt, hanem annak folytatásait is már jó ideje kapni a könyvesboltokban.

A történet New York Cityben játszódik, ahol is egy tinilány rájön, hogy ő valójában az Árnyvadászok leszármazottja - utóbbiak félig angyal harcosok, akik védik az emberek világát a démonoktól.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Kitalálom: a másik várt fantasy meg a Percy Jackson. A kutya se várja őket, de ha egyszer csak két fantasy lesz a mozikban nyáron... két indulóból hiába van második, ha ő az utolsó...