Szekeres Viktor

Megvan a nyár újabb meglepetés komédiája

Itthon még nem sokan ismerik Kevin Hart nevét, de talán a Kevin Hart: Let Me Explain nagy sikere után ez az állapot is változni fog idővel.

Amerikában mindössze 876 moziban mutatták be szerdán Kevin Hart legújabb standup estjét a mozikban és a minimál költségvetésű produkció elég nagyot kaszált a jegypénztáraknál. A Kevin Hart: Let Me Explain címet viselő "film" öt nap alatt 17,5 millió dollár bevételt gyűjtött az első becslések szerint, s ezzel már most minden idők ötödik legsikeresebb standup-mozifilmje lett.


A Let Me Explain hivatalosan a 2011-es Kevin Hart: Laugh at My Pain folytatása, mely annak idején 7,7 milliós bevételt ért el Amerikában - az új film ezt a teljesítményt két nap alatt lepipálta. Ilyen előzmények, no meg a tavaly 91 millió dolláros bevételt szakító Gondolkozz pasiaggyal! (Think Like A Man) című komédia után kijelenthetjük, hogy a jövő év elején már biztos lesz két sikeres vígjáték a mozikban. Januárban ugyanis Hart Ice Cube-bal a Ride Along című akciókomédiában fog feltűnni, míg februárban a Mi történt az éjjel? (About Last Night) feldolgozásában fog játszani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Mivel egy standup film senkit nem tesz híressé, garantáltan nem emiatt nézi meg a Ride Alongot az, aki megnézi. Szerintem nem lesz kasszasiker itthon. Amúgy meg Hart vagy Cube ide-oda, totál érdektelen, langyi filmnek tűnik.