Szekeres Viktor

Majdnem rekordot döntött a Gru 2

Csütörtöki teljesítményével kis híján beírta magát a rekordok könyvébe a Gru című animációs film folytatása. Mindössze a Transformers második részének bevételét nem sikerült túlszárnyalnia.

Tovább tart Amerikában a Gru 2 (Despicable Me 2) száguldása, már most biztosra vehető, hogy a film túl fogja szárnyalni a Universal stúdió öt napos hétvégére vonatkozó 120 millió dolláros elvárásait és legalább 140 milliós bevételt fog produkálni szerdától vasárnapig. Ez azt jelenti, hogy a film összbevétele csak Amerikában legalább 350 milliós lesz.

A Gru 2 szerdai nyitónapján 34,3 millió dolláros bevételt produkált, csütörtökön ezt 24,5 millió dollárral fejelte meg, míg pénteken 30 milliót termelt Amerikában az első becslések szerint. Érdekes módon a film éppen a csütörtöki 24,5 milliós teljesítményével döntött majdnem rekordot, ugyanis ez minden idők második legjobb csütörtöki bevétele, mely nem premierfilmhez fűződik. Eddig a dobogó második és harmadik fokát olyan filmek foglalték el 24 millió körüli bevételükkel, mint a harmadik Alkonyat-mozi és a Pókember 2. Az első hely egyébként 29 millió dollárral a Transformers második epizódjáé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    "Érdekes módon a film éppen a csütörtöki 24,5 milliós teljesítményével döntött majdnem rekordot, ugyanis ez minden idők második legjobb csütörtöki bevétele, mely nem premierfilmhez fűződik."
    A Gru 2 nem premierfilm?
  • IMYke2.0.0.0 #2
    1. részt vagy tízszer láttam. Volt, hogy csak háttér-zajnak indítottam el, és végül azon kaptam magam, hogy megint végignéztem :)
  • jamboox #1
    Ha Amerikában eléri a 350-et, akkor szerintem az összbevétele meglesz 1 milliárd is. Másodikként az animációs filmek közül. Hajrá!