Szekeres Viktor

Új Transformers 4-videó és Űrdongó végső kinézete

Még mindig Amerikában forgat a Transformers 4 stábja, így nem csoda, hogy újabb lesivideó került fel a netre a munkálatokról. Ezen a videón többek között az új Űrdongó is feltűnik.

Új nap, újabb hír a Transformers negyedik részével kapcsolatban. Illetve nem is hír, hiszen továbbra sem szívesen beszélnek a készítők, hanem egy kép és egy videó. Már korábban is láthattunk képet Űrdongó átváltozott alakjáról, most itt a végleges, pár módosításon átesett verzió, amely továbbra is egy Camaro, némileg felsépcizve.


S ha mindez nem lenne elég, az Autoblog jóvoltából "munka közben" is meg lehet csodálni Űrdongót. Az alábbi videót a tegnapi forgatási napon készítették, s rajta pár Autobot "száguldása" látható, többek között Optimusz Fővezéré. A blog ezen képein közelebbről és jobb minőségben is szemügyre lehet venni a járműveket, hátha valaki ki tudja találni, hogy még mely robotok csatlakoztak a karavánhoz.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #2
    sztem siman a kamera az autobotokra fokuszal oldalrol, kicsit felgyorsitjak a felvetelt akkor olyan erzesed lesz hogy a szembejovok is haladnak..
    ala egy kis motorhang azt csá mekkora kikerulos jelenet :D
  • zserrbo #1
    Vajon miért áll a többi autó? Ez egy olyan jelenet akarna lenni mikor a forgalommal szemben mennek és a szembe menő autókat csak számítógéppel teszik valóban mozgóvá vagy mi? :D