Szekeres Viktor

Ütős új plakátot kapott a Riddick

Új plakátot kapott David Twohy filmje, a Riddick, mely sokkal kevesebb pénzből készül, mint az előző epizód. És ki tudja, talán meg tudja ismételni a Pitch Black kritikai sikerét is.

Ahhoz képest, hogy például az amerikai premierre csak szeptember hatodikán kerül sor a Riddickből, az elmúlt héten jóformán minden napra jutott a filmhez kapcsolódó anyagokból. Most egy új plakát érkezett a The Lebanese Cinema Movie Guide-nak köszönhetően. A Riddick-sorozat harmadik epizódját ismét csak David Twohy rendezi, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk, mint Vin Diesel, Karl Urban, Jordi Molla, Matt Nable, Katee Sackhoff, Bokeem Woodbine, Dave Bautista, Conrad Pla, Raoul Trujillo, Nolan Funk és Keri Hilson.

Mint a közismert, a Riddick jóval kevesebb pénzből készült, mint az előző epizódja, a Riddick krónikái. Ugyanis 2004-ben a Universal stúdió a kvázi kult státuszba került Pitch Blacknek köszönhetően több, mint 100 millió dolláros költségvetéssel ajándékozta meg Dieseléket, azonban a sorozat nagyszabású második epizódja anyagilag nagyon rosszul teljesített, mondhatni bukta lett - mind Amerikában, mind a világ többi részén nagyjából 57-58 millió dollár bevételt termelt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Sőt!
    Nem értem, mi lehet ütős egy sima karakterplakátban. Véres kézzel állna széttépett emberek és vicsorgó idegenek mellett a plakáton, arra azt mondanám, ütős. De Riddick guggol... komolyan mondom, az sg-n a filmes és játékos rovatban az újságírás Mekk Elekjei dolgoznak.
  • M0RN1NGST4R #1
    ütős ez is: