Szekeres Viktor

Itthon is letarolta a mozikat az új zombifilm

Itthon is sikeresen mutatkozott be a Z világháború című zombis akciófilm. A hazai nézők zöme valószínűleg annak a hírnek is örülni fog, hogy nemsokára elkészülhet a második rész.

Nem csak Amerikában vitte sikerre Brad Pitt a sokak által már jó ideje temetett Z világháború (World War Z) című akciófilmet, hanem idehaza is. Ennek remek bizonyítéka az, hogy a részben itthon forgatott alkotás megszerezte a magyar országos mozifilmes bevételi toplistán a második helyet - a hétvégi bevételeket figyelembe véve. Első pillantásra talán nem tűnik a hízelgőnek az ezüstérem, azonban, ha hozzátesszük, hogy az aranyat egy folytatásfilm, a Pixar-féle Szörny Egyetemes szerezte meg, akkor máris érthető a dolog.

De a forgalmazót természetesen nem a helyezés érdekli, hanem az, hogy a premier hétvégéjén 37 138 honfitársunk választotta a popcorn mellé a Z világháborút, vagyis nagyjából annyian, mint ahányan Az acélembert, de természetesen a két film esetében teljesen mások voltak az elvárások. A film egyébként Amerikában már 124 millió dollár bevételnél tart, a világ többi részén pedig 135 milliónál. Mi sem természetesebb, hogy a mostanság több, a folytatás esetleges lehetőségével bíró filmet bebukó Paramount stúdió már el is kezdett dolgozni a második részen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #6
    A film legvégén sztem volt 1-2 villanás a magyar jelenetekből, de persze eredetileg hosszabbak lettek volna.
  • Wittgen #5
    Kicsit olyan Left4Dead érzésem volt a film nézése közben, de attól függetlenül, hogy minden erőszakos rész kivágtak / direkt nem mutattak és nem volt benne sok hent, nekem tetszett.
  • nessboth #4
    Szerintem a magyar jelenetet a végére szánták mikor Brad Ptt amolyan született feleségesen levonja a konzekvenciákat, és a világ minden tájáról bevágnak jeleneteket, ahogy csatáznak a zombikkal!

    Egyébként egy jó kis mozidélutános pörgős film, ami többször újranézhető, bár több headshoot-ot és hentelést raktam volna bele.
  • KopaszIsten #3
    Akkor megérte nekik eljönni ide. :P
  • anubys1984 #2
    Sehol, mert végül kivágták azokat a jeleneteket.
  • Susan98 #1
    Hol volt benne magyar rész?