Szekeres Viktor

Saját képet kapott a Transformers 4 egyik új szereplője

Egy újabb jármű képét osztotta meg a rajongókkal Michael Bay - ezúttal minden bizonnyal a Transformers negyedik részének egyik Álca karakterének átváltozott formáját ismerhettük meg.

Michael Bay, illetve az ő weblapját kezelő asszisztens újabb képet osztott meg a Transformers negyedik része iránt érdeklődő nagyérdeművel. Ezúttal egy kamiont láthatunk, a Daimler Trucks North America egy 2014-es Argosyját, mely a rajongók szerint minden bizonnyal Motormaster lesz, vagyis az Álcákat fogja erősíteni átváltozott formában, de persze Ultra Magnus neve is felmerült.


A megoldásra még egy ideig minden bizonnyal nem fog fény derülni, de kíváncsian várjuk, hogy az Autobotok és Álcák átváltozott formáját bemutató kedvcsináló képek sora legközelebb milyen járművel fog folytatódni. S persze azt is, hogy mikor fogjuk látni az első olyan képet, melyen óriás robot formájukban tűnnek fel az autók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • engine #1
    Google ismerős a cikkírónak? Csak be kéne írni a robot nevét és kiköp pár ezer képet. Csak 2 harcoló oldal van, de így sem sikerült eltalálni...
    Ultra Magnus autobot, mindíg is az volt.