Szekeres Viktor

Transformers 4: Itt az újabb vadító kinézetű Autobot

Újabb autót fedett fel a Transformers negyedik részéből a filmet rendező Michael Bay, azonban ezúttal sem tudtuk meg, hogy a Pagani Huayra melyik robot "alteregója" lesz.

Michael Bay hivatalos oldalán bemutatta a Transformers negyedik részének egy újabb szereplőjét, ezúttal egy Pagani Huayrát. Természetesen azt nem kötötte a rajongók orrára, hogy milyen robottá fog a film során átalakulni a jármű, de talán ez is része az össznépi játéknak. A Mark Wahlberg, Jack Reynor, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Li Bingbing és T.J. Miller főszereplésével forgó film 2014. június 27-én fog bemutatásra kerülni az amerikai mozikban.


És ha már Transformers 4, akkor érdemes említést tenni arról, hogy Marc Ganis, a Jiaflix Enterprises produkciós cég vezetője nemrég azt nyilatkozta a kínai forgatásról, hogy Kína kvázi önálló karakter lesz a filmben, a történet nagyban fog az ázsiai országhoz kötődni és Li Bingbing kínai nemzetiségű karaktert fog alakítani benne. A film jelentőségét Kína szempontjából remekül mutatja az, hogy némely szerepekre külön valóságshow keretében keresnek színészt és a film során Kína több nevezetességét letombolják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Real Ebola #2
    Én balga... ( Vektor megint rászedett!!! ) XD
  • Real Ebola #1
    Ez egy auto, mínusz bot. Hol az autobot??? :o