Szekeres Viktor

Titkos karakter az új X-Men-mozifilmben

Újabb színészt szállt be az X-Men: Az elsők második részébe, de ezúttal az nem derült ki, hogy az illető kit fog alakítani, a készítők csak "titkos karakterként" hivatkoznak rá.

Javában tart az X-Men: Az elsők folytatásának, az X-Men: Days of Future Pastnak a forgatása Bryan Singer vezérletével, s más képregényfilmekkel ellentétben ennek munkálatairól viszonylag kevés kép kerül ki a netre, köszönhetően annak, hogy jórészt stúdióban zajlanak a munkálatok. A film szereplőgárdája már eddig is elég népesnek volt mondható (Ian McKellen, Hugh Jackman, Patrick Stewart, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Peter Dinklage, Omar Sy, Halle Berry, Daniel Cudmore, Fan Bingbing, Evan Peters és Boo Boo Stewart), de a napokban új színész csatlakozott a csapathoz.

A The Wrap infói szerint ez a színész nem más, mint az ausztrál Josh Helman. Mindez még nem bírna különösebb hírértékkel, hiszen nem túl ismert illetőről van szó, az azonban már érdekesnek tűnhet, hogy egyelőre titkolóznak karaktere kilétét illetően, márpedig az efféle titkokra egy rajongó azonnal felkapja a fejét. Mindössze annyit lehet tudni, hogy Helman több hétig fog forgatni, így minden bizonnyal jelentős szereplőről van szó. Talán aki ismeri a film történetéül szolgáló 1981-es Uncanny X-Men 141. és 142. számában megjelent Days of Future Past-sztorit, az kitalálja, hogy kit fog játszani Helman.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szmöre #2
    Szerintem nem sok koze lesz az eredeti tortenethez, ugy hogy talalgatni folosleges.
  • xido #1
    Nem ismerem,se őt se a képregény adott történetét,de a feje olyan,mintha keresztezték volna Seann William Scott-ot Shawn Ashmore-ral..aki utóbbi miatt hinném,hogy Iceman lehetne korai kiadásban..vagy annak valami rokona..