Szekeres Viktor

Itt a Riddick szinkronos előzetese

Azt hihetnénk, hogy a többség szerint egy Vin Diesel-filmet mindenképp eredeti hanggal kell nézni, azonban a Halálos iramban-széria több százezer mozis, szinkronos nézője remek cáfolat erre.

Vin Dieselt nehéz úgy szinkronizálni, hogy a hangja az eredeti "élményt" adja vissza, nem csoda, hogy a szinkronrendezők eddig nem is találtak állandó hangot neki, mondhatni még mindig csak kísérleteznek vele kapcsolatban. A Halálos iramban-sorozatban egy kivétellel mindig Galambos Péter szinkronizálta a színészt, Riddickként viszont eddig egy másik "fekete hangot", Kálid Artúrt hallottunk a magyar verziókban.


Fent megtekinthető a harmadik Riddick-film magyar előzetese, melyben ismét Kálidot hallhatjuk, amint Dieselt szinkronizálja - mindenki eldöntheti, hogy melyik hazai szinkronszínész mellett voksol. De persze azt a fenti előzeteshez elvileg hozzá kell tennünk, hogy nem feltétlenül a végleges szereposztással hallhatjuk a képsorokat - már ha szinkronos lesz a film. A Riddick magyar premierjére a trailer szerint "hamarosan" sor kerül, de hivatalos premierdátummal egyelőre még nem rendelkezik a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szinv #2
    "a Halálos iramban-széria több százezer mozis, szinkronos nézője remek cáfolat erre"

    Ez valami vicc? Az emberek lustasagbol neznek szinkronos filmet. Masresz mert a mozik meg mindig nem tanultak meg rendesen feliratozni. A kis meretu, feher felirat a feher hatter elott nem lathato. A rengeteg forditasi hibarol nem is beszelve.
  • tomboy013 #1
    Elég jónak tűnik, remélem nem cseszik el mint a 2. részt.