Szekeres Viktor

2014-ben jön az új Frankenstein Harry Potterrel

Újabb Frankenstein-adaptáció forgatása veszi kezdetét Angliában a nyár vége felé, s már azt is lehet tudni, hogy a film amerikai premierjére jövő októberben fog sor kerülni, Halloween környékén.

A 20th Century Fox két új filmje premierdátumát tűzte ki a napokban. Az egyiknek minden bizonnyal inkább hat éven aluli olvasóink fognak örülni, hiszen a nagy sikerű Alvin és a mókusok sorozat negyedik epizódja Amerikában (és vélhetően nálunk is) 2015-ben, a karácsonyi időszakban fog érkezni, egész pontosan december 11-én. A Fox másik bejelentése a Frankensteinhez kapcsolódott, melynek premierjére 2014. október 17-én fog sor kerülni Amerikában.

Arról a Frankenstein-adaptációról van szó, melynek forgatókönyvét Az erő krónikáját is jegyző Max Landis írta Mary Shelley klasszikus története alapján, az egyik főszereplője pedig nem más lesz, mint Daniel Radcliffe. A Paul McGuigan által rendezett filmben az egykori Harry Potter Igort fogja alakítani. Magáról a projektről egyelőre még nem lehet sokat tudni, mindössze annyit, hogy igencsak új oldalról fogja megközelíteni a mindenki által ismert sztorit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #1
    Már nem tudok meglepődni a címválasztáson.