Szekeres Viktor

Batman is szerepelhet Az acélember 2-ben

Lehet, hogy nem egy Igazság Ligája vagy egy közös Superman-Batman filmben fog találkozni Clark Kent és Bruce Wayne, hanem már Az acélember következő epizódjában, melynek már folynak az előkészületei.

Még Az acélember (Man of Steel) premierje előtt adott interjút David S. Goyer, a film egyik forgatókönyvírója, melyben említést tett saját terveiről a DC-univerzum jövőjéről. Persze még semmi sincs kőbe vésve, de az író azt mondta, hogy Az acélember második részében mindenképpen helye lenne Denevérembernek, s természetesen az új Batman már nem Christian Bale lenne.

Goyer úgy érzi, hogy Az acélember a Warner Bros stúdió tervei szerint mindenképpen egy közös univerzum bemutatásának kezdőpontja, főleg, hogy a Superman-reboot rendezője, Zack Snyder is azt mondta, hogy Bruce Wayne létezik az általa megteremtett univerzumban. Ez a Bruce Wayne persze más, mint akit megismerhettünk Christopher Nolyan Denevérember-trilógiájából, s ezzel kapcsolatosan az író és a rendező több megbeszélést is folytatott már a forgatás alatt. Goyer szerint nem csak Denevérember, hanem Csodanő vagy az Igazság Ligája több karaktere is felbukkanhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #7
    Érdekes döntés, hogy az Acélember kevésbbé jó fogadtatása után mégiscsak elindul a gőzgép és változatlan stábbal készül a 2. rész és az Igazság Ligája is ráépülve.
  • AZUL #6
    nem lepődnék meg nagyon ha ő lenne batman: Joseph Gordon-Levitt
  • Zotya84 #5
    Nem tudom, de engem sosem zavart a kívül hordott alsógatya... A karaktert így találták ki, és szerintem úgy volt rendjén. De azért a mostani "gönc" se lett rossz.
  • gombabácsi #4
    igen, most már nagyon menőn néznek ki XD
  • Dynamic #3
    Egyiknek sincs kívül alsógatyája. Ez már nem a 40 évvel ezelőtti képregény.
  • goldmember #2
    Nagyszerű! Egy filmben végre két csávó is lesz, aki kívül hordja az alsógatyáját.
  • portable2 #1
    Mindeképpen