Szekeres Viktor

Nagy siker a világvége komédia

Hiába megy odakint ettől a hétvégétől a Superman, Seth Rogenék frissen bemutatkozó új komédiája még így is nagy sikert aratott, természetesen leginkább a fiatalok körében.

Annak ellenére, hogy Amerikában Superman árnyékában került bemutatásra az Itt a vége (This Is the End) című világvége komédia, az Evan Goldberg és Seth Rogen által rendezett, James Franco, Seth Rogen, Jonah Hill, Danny McBride, Jay Baruchel és Craig Robinson főszereplésével készített film kifejezetten sikeresen szerepel a jegyeladásokat tekintve. A 32 millió dollárból készített film szerdán 7,8 millió dollár bevételt hozott, csütörtökön 4,5 milliót, míg pénteken a becslések szerint 6,8 milliót, ami azt jelenti, hogy az egész hétvégét figyelembe véve nagyjából 30 milliós a nyitány.


Ez a teljesítmény a 13. vagy 14. helyre lehet elegendő az év legjobb kezdéseit tömörítő listán, nagyjából a nemrég bemutatott Szemfényvesztőkkel és a Támadás a Fehér Ház ellen szintjén van. Sajnos míg Amerika teli szájjal röhöghet már a filmen, a hazai premierre valamiért még várnunk kell. De a tervek szerint csak augusztus 22-éig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #2
    Mármint úgy egybe-, hogy kötőjellel, mivel hármasösszetétel, és stb.
  • endrev #1
    Világvége-komédia. Egybeírandó. Bocsánat. :)