Szekeres Viktor

Ütős, kalózos tévésorozat érkezik Michael Baytől - itt az előzetes

Két amerikai tévécsatorna is elindít jövőre egy kalózos sorozatot. A John Malkovich főszereplésével készülő Crossbones mellett a másik a Black Sails lesz, mely a Kincses sziget előzményéül szolgál.

Még nem tudni, hogy mikor mutatják be a Black Sails című kalózos sorozatot az amerikai Starz csatornán, csak annyi biztos, hogy valamikor idén, vagy a jövő év első felében, nagy valószínűséggel januárban. A forgatás ugyanis már zajlik, s erre a legjobb bizonyíték a mellékelt videó, mely a Black Sails első részei alapján összevágott előzetes féleség. A sorozat egyébkén Michael Bay produkciós cégének terméke, s természetesen a jelenleg a Transformers negyedik részével vesződő rendező nem felügyeli a helyszínen a munkálatokat.


A 8 részes első évados megrendelést kapó Black Sails főszereplője Toby Stephens lesz, mellette olyan színészek fognak fontos szerepet kapni, mint Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Luke Arnold, Zack McGowan. Clara Paget, Hakeem Kae Kazim, Mark Ryan, Toby Schmitz és Tom Hopper. A történet Robert Louis Stevenson Kincses sziget című klasszikusa idejét megelőzően 20 évvel játszódik, afféle előzményéül szolgál annak és Flint kapitány kalandozásairól fog szólni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!