Szekeres Viktor

Idén már a második közös Schwarzenegger-Stallone filmet forgatják

Nem elég, hogy a The Escape Planben együtt játszik Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone, de még a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részében is kereszteződni fognak útjaik.

A TheArnoldFans információi szerint Arnold Schwarzenegger nem csak azt jelentette be az ausztrál Perth városában megrendezett 21st Century Financial Education Summit-en, hogy jövő év elején elkezdik vele forgatni a Terminátor-sorozat ötödik részét, hanem azt is, hogy vissza fog térni a The Expendables - A feláldozhatók című szériába is. Sőt, azt is elárulta, hogy jeleneteinek forgatására augusztusban kerül sor Los Angelesben.

A The Expendables - A feláldozhatók harmadik részét a tervek szerint 2014. augusztus 15-én mutatják be Amerikában, és Sylvester Stallone mellett olyan színészek részvételéről szólnak a hírek, mint Jackie Chan, Wesley Snipes, Nicolas Cage és Milla Jovovich, azonban egyelőre még mindig nincs semmilyen hivatalos információ velük kapcsolatban. Várhatóan ez az elkövetkező hetekben, a forgatás kezdésének közeledtével változni fog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)