Szekeres Viktor

Stallone írja Jason Statham új filmjét

Chuck Logan regénye alapján Sylvester Stallone írta a Homefront forgtókönyvét, melyben Jason Statham fogja ismét lekaszabolni a rosszfiúkat, akiknek az élén ezúttal James Franco áll.

Amerikában október negyedikén fogják bemutatni Jason Statham legújabb akciófilmjét, a Homefrontot, melynek rendezője Gray Fleder lesz, írója pedig nem más, mint Sylvester Stallone. Utóbbi természetesen csak azok számár meglepő, akik nincsenek tisztában az akciósztár munkásságával, hiszen nem elég, hogy az elmúlt években ő írta a Rocky Balboát, a John Rambót és a The Expendables - A feláldozhatók epizódjait, de a 70-es évek végén még Oscar-jelölést is kapott a Rockyért.

Statham mellett a Homefrontban még olyan színészek fognak feltűnni, mint James Franco, Winona Ryder, Kate Bosworth és Frank Grillo, Stallone pedig producerként is szerepelni fog a stáblistán. A tavaly ősszel New Orleans városában forgatott film története egy egykori narkós ügynökről szól, aki családjával egy kisvárosba költözik, annak reményében, hogy háta mögött hagyja meglehetősen sötét múltját. Idővel persze kiderül, hogy a kisvárosi felszín álcája mögött ronda drogos üzelmek folynak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!