Szekeres Viktor

Látványos első videó a Need For Speed-mozifilmből

Az EA és a Dreamworks kihasználta az E3 által nyújtott remek platformot és bemutatta az első videót, mely a Need For Speed-mozifilmhez készül. Persze még nem előzetesről van szó, de nem csalódtunk.

Ugyan még várnunk kell pár hónapot, míg bemutatásra kerülhet a márciusi premierdátummal rendelkező Need For Speed-mozifilm első előzetese, de az EA és a DreamWorks Studios nem hagyta kihasználatlanul a ziccert és az E3 elnevezésű számítógépes játékos rendezvényen nem csak a filmben szereplő Ford Mustangot mutatták be, hanem egy színfalak mögötti videót is a filmből, melyben több jelenet felvételét láthatjuk, s talán snitteket is a végső verzióból.


Az Aaron Paul főszereplésével készült filmről ennyi alapján nem lehet sokat elmondani, mindössze azt, hogy a papírformának megfelelően a végeredmény első blikkre a Halálos iramban-sorozathoz hasonlíthat. A kérdés, hogy vajon ez is volt-e a készítők célja, vagy megpróbálnak bizonyos tekintetben különbözni Vin Dieselék franchise-ától.

Érdekesség, hogy a filmben a főhős által használt egyedi Ford Mustang fel fog tűnni a november 19-én megjelenő Need For Speed Rivals című videójátékban is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • The Seer #4
    Ugyan olyan szar lesz mint az NFS Underground II óta.
  • jawarider2 #3
    És lesz benne a zene a játékokból ?
  • torcipepe #2
    vajon mennyire fog hasonlítani az nfs film arra a filmre, amely az egész újkori nfs világát megihlette?
  • Ender Wiggin #1
    ennek a csávónak a hobbitban lenne a helye, nem egy veyronban...