Szekeres Viktor

Nekiálltak az új Superman-mozifilm folytatásának

Csak pénteken fog kiderülni, hogy mekkorát durran az új Superman-film, Az acélember, de a Warner stúdió egy napot nem akar késlekedni a folytatással, így elkezdték az előkészítést.

Amerikában még be sem mutatták Az acélember (Man of Steel) című Superman-rebootot, de máris elkezdték a folytatást tervezni, ugyanis a Warner Bros. stúdió is tisztában van vele, hogy a produkciót érdemes minél hamarabb elkezdeni, hogy az újabb epizód is gyorsan elkészülhessen. Nagy kockázatot nem vállal a stúdió, hiszen az első kritikák pozitívak a filmről, és a bevételi becslések szerint nem lesz bukás a film.

A Deadline értesülései szerint a stúdió a folytatás rendezésére is Zack Snydert kérné fel, a forgatókönyvet pedig újfent David Goyer írná. A tervezett történetről konkrétumot persze nem tudni, hiszen azt csak a stúdió fejesei ismerik a közreműködőkön kívül, de a netes pletykák már most elindultak a sztorival kapcsolatosan. A nagy kérdés mindössze az, hogy a mostani filmek producerként dolgozó Christopher Nolan vajon visszatér-e a második epizódra, vagy inkább saját projektjeire fog koncentrálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #4
    Erre a supermanre lehet, hogy rengetegen fognak majd elmenni, de h a képregény egyes elemeit kidobják a kukába, az tuti!
    pl: a trailerben az van, h Jonatan Kent azt mondja neki: Jobb lett volna, ha hagyod az embereket meghallni! (azért, mert akkor zod nem bántaná őt)
    WTF??!! Ilyet sose mond az öreg Kent!

    Meg ez a Darkos zenei hanganyag.... mi a franc?? Ezért kellett Nolan?
    A Batman sem annyira sötét és borús, mint ahogy Ő képzelte és megjelenítette!
    Meg túl van Realisztizálva az egész!
    Egyáltalán az előzmények: A Raz al gul, meg az árnyak ligája van a képregényben?? Tudtommal semmi ilyen nincs és nem magyarázták meg sem a cuccainak az eredetét, sem az anyagi hátterét, sem azt, hogy honnan szerezte meg a harci tapasztalatait, ect...
    A Tv-nek és a rengeteg filmnek a sajátossága, hogyha az ember leül elé, akkor valami olyat vár, ami a mi világunk realisztikusságára és törvényszerűségeire alapozva várt dolgokat vár, mert csak úgy tudja élvezni(de ahhoz előbb el kell hinni) azt a valóságot, amit a filmben él meg.
    A képregényeknél nincs ilyen egzakt realisztikusság,azt a világot eleve elfogadja az olvasó olyannak, amilyen...
    Na, de visszatérve az acélemberre:
    Az, hogy kicsit realisztikusabb lesz, szerintem 100%, de ez a darkos hangulat abs nem illik hozzá!!
  • hakos007 #3
    Ezután a hír után döntöttem el hogy nem nézem meg a supermant. Amúgy sem szeretem túlságosan de hogy az Igazság Ligája filmről szót sem ejtenek... ennyi
  • akyyy #2
    lenne nagy szopás és szivná meg a studió :D
  • xido #1
    Nem úgy volt,ha siker,tervezi a Justice League filmet?..Akkor ne osztogassák a főszereplő figyelmét kétfelé...