Szekeres Viktor

Kiderült, melyik autó lesz a Need For Speed "főszereplője"

A Ford-rajongók örülhetnek leginkább a Need For Speed-mozifilmnek, hiszen a jövő tavasszal bemutatásra kerülő alkotás a tervek szerint egy igen drága Ford-reklámnak is megfeleltethető lesz.

Mint azt már valószínűleg mindenki tudja, 2014. március 14-én bemutatják az amerikai mozik a Need For Speed című videójátékból készített mozifilmet. Az E3 elnevezésű rendezvényen pedig az is kiderült, hogy a film gyártója a Forddal között szerződést a film által nyújtott rengeteg termékelhelyezési lehetőségre - a rendezvényen többek között bemutatásra kerül az az egyedi Ford Mustang is, melyet a film Aaron Paul által alakított főhőse használni fog.

A Ford Mustang egyébként nem csak szimpla eszközként lesz jelen, de a film mitológiája is köré fog épülni. A produkció ráadásul más segítséget is kapott az autógyártó cégtől, például egy F-450-es autót, mely a produkciót segíti, valamint egy másik Mustangot, melyet kamerás kocsivá alakítottak át, s ez által a filmesek minden eddiginél pazarabb képeket mutathatnak meg nekünk a száguldozásból..

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ADAMEX9 #4
    Persze, mert a Mustang-nak kultusza van, nem úgy mint valami új csili-vili dolláros sportautónak (Pl egy Bugatti Veyron). Így még az is meg fogja talán nézni a filmet, aki amúgy nem bírja ezeket a műfajokat.
  • M0RN1NGST4R #3
    cím alapján én csak reménykedtem benne.
  • Wittgen #2
    A Mustang nagyon fekszik minden filmkészítőnek, írónak. Azért az megnézném, ha a főszereplő kocka ladával lenne kénytelen húzni a belét a yard elől :D
  • ADAMEX9 #1
    Megláttam a címet, na mondom tuti Mustang! Így még meg is nézem majd.