Szekeres Viktor

Plakátot kapott Stallone és Schwarzenegger közös filmje

A 90-es években sokan öltünk volna egy Stallone és Schwarzenegger közös filmért, ma viszont a tinik nem is nagyon ismerik a két nyugdíjast, a többiek pedig mintha hűtlennek mutatkoznának.

Most majd kiderül, hogy mennyire volt képes megőrizni Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger a középkorú rajongótáborát. Vagyis nem most, hanem majd október 18-án, hiszen ekkor kerül bemutatásra Amerikában az Escape Plan, melyben a két akciólegenda olyan partnereket kap maga mellé, mint Jim Caviezel, Curtis "50 Cent" Jackson, Vinnie Jones, Vincent D'Onofrio és Amy Ryan.

A Mikael Hafström által rendezett film főszereplője valójában Stallone, aki egy biztonsági szakértőt alakít, aki elvállalja, hogy megszökik egy biztosnak hitt börtönből. Azonban kisvártatva élesben is meg kell ismételnie a "mutatványát", ugyanis ártatlanul bebörtönzik a világ legbiztonságosabbnak hitt fegyházába. Ahhoz, hogy innen is megszökjön, az egyik bentlakó segítségét veszi igénybe.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #5
    Utóbbi idők legzsírabb posztere, amit láttam.
  • AZTA #3
    Most olvastam utána hogy ugyan az a két film, csak megváltoztatták a címét.
  • AZTA #2
    És mivan a The Tomb-al? Az is börtönből szökős film, és abban is ők a főszereplők nem?
  • BM #1
    Fél Dollárt én eddig mindig ilyen lapos és gagyi filmekben szoktam látni. Egyre többször tűnik fel a neve. Az ilyen filmektől vagyok én ilyenkor rosszul...