Szekeres Viktor

Rémisztő előzetest kapott az elmúlt évek egyik sikerhorrorjának 2. része

Ha egy horrorfilm sikeres lesz, akkor szinte biztosra lehet venni, hogy elkészül a folytatása. Cseppet sem meglepő tehát, hogy szeptemberben bemutatásra kerül az Insidious folytatása.

2011 egyik legsikeresebb horrorfilmje Amerikában az Insidious volt. Éppen ezért nagyon érdekes, hogy a FilmDistrict filmjét nem elég, hogy mozikban nem mutatták be itthon, de még lakossági forgalmazásba sem került. Egyelőre. Ez pedig már csak azért is sajnálatos, mert Hollywood szablyainak megfelelően idén már a folytatás érkezik, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy már megnézhetjük az Insidous Chapter 2 előzetesét.


A második részt is az eredeti készítői jegyzik, a filmet James Wan rendezi, a forgatókönyvet pedig Leigh Whannell írja - mindkettejük a Fűrésszel futottak be. A folytatásfilm főbb szerepeiben ismét láthatjuk Patrick Wilsont, Rose Byrne-t, Lin Shaye-t, Ty Simpkinst és Barbara Hershey-t. A történet szerint a főhős Lambert-család azt a gyermekkori titkot fogja felkutatni, mely miatt kapcsolatban maradtak a szellemek világával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Booka Shade #2
    Tetszett az első rész, várom!
  • Zombee #1
    Érdekes a hazai forgalmazás. Sikeres horrorfilmek maradnak ki, hogy alkalmasint 1-1 béna becsússzon. Moziban és DVD-n egyaránt van példa, főleg természetesen DVD-n. Pl. Zombifarm van, Hullajó nincs.