Szekeres Viktor

Újabb nagy távozó a Barátok köztből

Ismét távozik a Barátok közt című RTL Klubos szappanopera egyik meghatározó színésze. Ezúttal a rajongók a Berényi Balázst alakító Aradi Balázstól vehetnek búcsút könnyes szemmel.

Befejezik Barátok köztös szereplését Aradi Balázs - legalábbis egy időre biztosan. A Berényi Balázst alakító fiatalember távozásáról már tavaly is felröppentek a hírek, mikor felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, azonban akkor nem jutott át az összes rostán. Aradi idén már a harmadik rostánál tart, de ha ezúttal sem jönne össze számára az egyetem, akkor is kiszáll a szappanoperából és tervei szerint külföldön fog próbálkozni.


Balázs karaktere 4 éve jelent meg egyébként a sorozatban és Aradinak azért kell őt "leadnia", mert a Színház- és Filmművészeti Egyetem nem engedi hallgatóinak az efféle nyilvános szerepléseket. Tavaly ugyanezen okokból tűnt el a sorozatból Barna Zsombor, aki Illés Pétert alakította, őt a Színművészeti egyetem bábszínészi szakára vették fel akkor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Airbus A380 #3
    Nem nagy gond, hogy eltűnik :D
  • Hirvaer #2
    'nagy'?? :D
  • Laza #1
    Pf, pár napja asszony odakapcsolt, és néztem, kik azok az új fejek és miért hívják úgy őket, mint a régi karaktereket ..... egyik rosszabb mint a másik, főleg az az új Petigyerek .... a fenti srác meg egyébként is borzalom .... gyors el is kapcsoltattam :)