Szekeres Viktor

Újabb megszüntetett sorozatot akarnak megmenteni

Olykor előfordul, hogy egy sorozat gyártója nem hagyja elhalni szériáját és mindent megtesz azért, hogy új otthont találjon neki. A májusban véget ért Happy Endings esetében is erről van szó.

Az amerikai ABC csatorna májusban úgy döntött, hogy a 3. évadot követően nem kívánja tovább folytatni a Happy Endings című komédia sorozatot, melyet itthon Fuss el véle! alcímmel a Comedy Central sugároz. A kritikusok és nézők egy szűk rétege által igen kedvelt széria nézettsége a kezdetektől fogva hagyott kívánnivalót maga után, így nem okozott meglepetést a döntés. Az azonban annál inkább, hogy a gyártó Sony stúdió az utolsó leheletéig harcolni kíván a sorozatért.

A Sony TV először a USA kábelcsatornát kereste meg a sorozat megmentésének, illetve folytatásának ötletével, azonban a tárgyalások egy idő után megfeneklettek. A stúdió azonban úgy tűnik, hogy nem adja fel a Happy Endings megmentését, hiszen újabb csatornákkal kezdeményeztek tárgyalásokat, többek között azzal a TBS-szel, mely tavaly éppen egy, az ABC által megszüntetett komédiát a Született szingliket (Cougar Town) mentette meg a kaszástól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • neszeneked20 #1
    pár ötlet nagyon tetszik Nekem :)