Szekeres Viktor

Megvan, mikor kerül mozikba a The Expendables 3

Még 14 hónapot kell várnunk, hogy megnézhessük a The Expendables - a feláldozhatók harmadik részét, ami nem is olyan rossz, hiszen még el sem kezdődött a forgatás.

A Lionsgate bejelentette, hogy a The Expendables - a feláldozhatók harmadik részét 2014. augusztus ötödikén mutatják be Amerikában. Ez az időpont azt jelenti, hogy a stúdió hű maradt önmagához, hiszen az előző két epizód amerikai premierjére is augusztus közepén került sor. Azt egyelőre viszont még továbbra sem lehet tudni hivatalosan, hogy kik fognak szerepelni a filmben, mindössze annyi biztos, hogy olyan színészekkel folynak a tárgyalások, mint Jackie Chan, Wesley Snipes, Nicolas Cage és Milla Jovovich.

A Lionsgate egy másik Sylvester Stallone-film premierjével kapcsolatban is bejelentést tett. E szerint az Escape Plan, melyben Stallone mellett Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Curtis "50 Cent" Jackson, Vinnie Jones, Vincent D'Onofrio és Amy Ryan is szerepel, nem szeptember 13-án kerül bemutatásra Amerikában, hanem október 18-án, olyan filmek társaságában, mint a Carrie, a Don Jon és a Seventh Son.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable2 #1
    Várjuk már. Wesley Snipes nagyon kell még bele.