Szekeres Viktor

Több sorozatból is kirúgtak színészeket

Nyár elején több tévésorozat szereplőgárdája is nagyobb változáson esik át, köszönhetően annak, hogy az írók ilyenkor kezdik el a felkészülést a következő évadra.

Amerikában az elmúlt hetekben több tucat sorozat szezonja ért véget, hiszen a tévés idény is befejeződött. Azonban a finálékat követően máris beindult a következő évad tervezése, köszönhetően annak, hogy a legtöbb, országos széria forgatása már április elején befejeződött, vagyis a készítők másfél-két hónapos szünetükről nagyjából mostanában térhetnek vissza.

Megkezdődött tehát az új sorozatévadok tervezése, s ennek megfelelően némelyik sorozatban gatyába rázták a szereplőgárdát is. Némely kiszivárgott hír alapján kiderült, hogy akadt sorozat, melyből két főszereplőt rúgtak ki költségcsökkentés ürügyén (a kondom el van vetve című komédiából távozik Alan Tudyk és Rex Lee is), más sorozatoknál pedig az új sorozatfőnök rendelt el változásokat, takarított el általa feleslegesnek tartott karaktereket (a Bosszúból Ashley Madekwe szerződését nem újították meg). Persze, mint arról már korábban is hírt adtunk, olyan sorozatok is vannak, melyekbe új színészeket igazolnak. Például a Két pasi meg egy kicsibe Jake karakterének helyére egy huszonéves lány érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!