Szekeres Viktor

Női akcióhős érkezik a The Expendables 3-ba

Nemcsak férfi akcióhősök fognak újonnan csatlakozni a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részéhez, hanem legalább egy női is. A szerepre Milla Jovovich a legesélyesebb.

A Deadline értesülései szerint újabb színész került Sylvester Stallone látókörébe a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részével kapcsolatosan. A színész ráadásul egy színésznő, ugyanis a Lionsgate egyik vezetőjétől származó hírek alapján úgy tűnik, hogy a készítők jelenleg Milla Jovovich-csal is tárgyalnak, s nemsokára szerződéskötésre is sor kerülhet.

A lap egyébként arra is kitér, hogy Jovovich mellett Jackie Chan, Wesley Snipes és Nicolas Cage is a tárgyalások végső fázisában jár, vagyis nemsokára mindnyájan hivatalosan is csatlakozhatnak a The Expendables 3-hoz, melyet az ausztrál Patrick Hughes fog rendezni. A forgatás már vélhetően az idén elkezdődik (a helyszín egyelőre ismeretlen), s akkor a premierre akár 2014 nyarán sor kerülhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bari06 #6
    Wesley Snipes, mint Penge, mekkorát ütne. Jackie Chanről nem is beszélve, már most érzem, hogy jó lesz. :D
  • Wittgen #5
    Cage lesz a "Fegyvernepper" :-)

    Amúgy jó ötlet, hogy felvezetik a női csapatszálat és megágyaznak egy különálló filmnek, már ha ez a cél.

    Azért Jovovich sokkal több akciófilmet (RE sorozatot is ide értem, meg %. elem stb.) forgatott szerintem, mint más stílust. Mozi-viszonylatban.

    Ha, meg Swarcz csapatát sem ismertük még meg. :D
  • Running #4
    Ál/arc, Conair, azért ezekben állat volt. Mostanában csak csupa szar filmben szerepelt...
  • Katalizátor #3
    Nicolas Cage? Csak én érzem, hogy picit kakukktojás schwartziék mellett?
  • xido #2
    Jovovich már ennyire veteránnak számítana?:)
    Vagy a "nagy nőket" megtartják a lehetséges női Feláldozhatóknak?..esetleg crossoverezni fognak,hogy Milla lesz a női szakasz vezetője és felvezetik a szerepét?..bírnám,ha kikukáznák pl Cynthia Rothrock-ot..most sokkal dögösebben néz ki,mint 20 éve a filmekben :)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Szép névsor. Jöhet :)