Szekeres Viktor

Megvan az egyik Marvel szuperhős-film egyik főgonosza

Újabb érdekes szereposztási hír látott napvilágot a Guardians of The Galaxyt illetően, hiszen ezúttal az a Karen Gillan csatlakozott főgonoszként a stábhoz, akit a többség a Doctor Who-ból ismerhet.

Karen Gillan lesz a Marvel Studios tervezett új, szuperhős csapatos mozifilmjének, a Guardians of the Galaxy egyik főszereplője. Azonban a leginkább a Doctor Who női főszereplőjeként ismert színésznő nem az egyik szuperhőst fogja alakítani, hanem a James Gunn által rendezendő alkotás egyik főgonoszát. (A színésznő tavaly távozott a Doctor Who-ból, idén már az NTSF:SD:SUV:: című komikus sorozat egyik főszereplője lesz.)


A The Hollywood Reporter értesülése egyelőre arról nem szól, hogy vajon kit fog alakítani Gillan, de a rajongók természetesen már elkezdtek találgatni, hiszen jó pár női gonosztevő szóba jöhet, például Nebula, de akár a Halál is. Mellette egyébként a napokban Glenn Close is csatlakozott az eddig Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Michael Rooker, Ophelia Lovibond és Lee Pace alkotta stábhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gulyu84 #3
    http://www.youtube.com/watch?v=ePI0AUcVfjA
  • Nebojsa1982 #2
    Nagy Marvel rajongó vagyok, sok karaktert történetet ismerek, de sajnos hiányosak az ismereteim. Valaki röviden összefoglalná Thanos képregényes hátterét ? Ahogy itt hallottam róla eléggé kemény dió a fickó. Még a Túlontúli is fél tőle?
  • Darth Sith #1
    Mistress Death elég jó lenne, kapcsolódhatna Thanoshoz :P