Szekeres Viktor

Főszereplőt vált a legmenőbb scifisorozat

Ismét elérkezett az idő, megtörténik a megszokott főszereplő-csere a Doctor Who-ban. Matt Smith tegnap este maga jelentette be, hogy év végén távozik a kultikus scifiből.

Az idei év végén távozik a Ki vagy, Doki? (Doctor Who) című angol scifisorozat főszereplője, Matt Smith, aki négy éven át személyesíthette meg a széria főhősét, a Doktort. A Doctor Who hetedik szezonjának sugárzása pár hete fejeződött be Angliában és Amerikában, tehát a 8. évad csak valamikor 2014-be fog debütálni - már egy új Doktorral, akinek személyét nyáron fogják bejelenteni.


Persze ez nem jelenti azt, hogy a rajongók már nem láthatják Smith-t, hiszen fel fog tűnni az 50 éves évfordulóra készítendő különkiadásban, valamint a soron kívüli karácsonyi epizódban is. Aki szinkronnal követi a sorozatot, annak nem kell aggódnia, hiszen még bőven láthat Matt Smith-es epizódokat, ugyanis a hazai sugárzás jócskán le van maradva a külföldivel szemben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cstommy #10
    Én is teljesen egyetértek, a Doktor kezd belefáradni az életbe (több mint 1000 év után nem is csoda). Az 7évadban már egy megkeseredett vénemberre emlékeztetett engem...
  • Nebojsa1982 #9
    Köszönöm, hogy megosztottad a meglátátsaidat, maximálisan egyezem veled. Látom nem vagyok egyedül. Üdv!
  • Grodt #8
    Teljesen egyet értek veled. A moffat éra tényleg kuszább. A mostaniban nem is volt olyan nagy felvezetés a végére. Valamint még azt érzem, h egyre sötétebb a doktor kezd belefáradni az életbe. Remélem azért ez majd egy kicsit gyengébben fog jönni az új doktorral.
    Jajj és még annyit, h szerintem a Tennant Pipper páros messze a legjobb volt. Imádtam őket.
  • Grodt #7
    A bőrkabátos doktor volt a jelenkori sorozat első doktora, és ő csak egy évadot volt bent. Szerintem ekkor még keresték, h milyen is legyen a sorozat, h kelljen a mostani közönségnek.
    Megvalósításban azért ne várj óriási fejlődést, de a történet az annyira magával ragadó, h e felett bőven szemet lehet húnyni.
  • Laza #6
    De a történet és a megvalósítás jó(bb)? Mert ami akkor és ott zajlott, mikor láttam, az elég kiábrándító volt :) Vagy direkt ilyen az egész? Majd lehet belenézek.

    Egyébként ahogy így elnézem lent a fejeket, valahogy a bőrkabátos faszi minden téren kakukktojásnak tűnik ... kezdve a ruházatán át a haján keresztül az egész fejéig :)
  • Nebojsa1982 #5
    Eleinte én is így gondoltam. De... Elkezdtem tavaly ledarálni az új részeket Ecclestonnal(felíratal, eredeti nyelven), majd ott ragadtam. A következő Doktor David Tennant valami frenetikus alakítást nyújtott. Matt Smith is kiváló, viszont az ő főszereplésével készült évadok kicsit már kuszábbak történetileg. A David Tennant-os évadok gyönyörűen voltak felvezetve és az évadok végén a főszálak lezárása, na az valami minőségi munka volt. Na, ezt már nem éreztem a Moffat érában. De ez saját meglátás.... Érdemes még azoknak akik elkezdik nézni az elejétől párhuzamosan megnézni a Torchwood-ot is !!!
  • Laza #4
    Én a bőrkabátos dokissal láttam pár részt, meg talán annak még a lezárását is, mikor kicserélték az újra ... talán ott voltak olyan porlasztó lézeres robotok, vagy micsodák ...... hát hihetetlen gagyi a sorozat, ennyit tudtam megnézni belőle :)
  • jackoneill90 #3
    Mintha egyre fiatalabb lenne. utolsó előtti előtti színésszel még nézhető volt számomra.
  • cstommy #2
    Én se szerettem, de most hogy lecserélik valahogy hiányozni fog :-(
  • Grodt #1
    Eleinte nagyon nem szerettem ezt a doktort, de persze ebben az is benne volt, h már nagyon megszoktam az előtte levőt. Most már viszont nagyon megkedveltem. iszonyú jó színész Matt. Kíváncsi vagyok, h ki lesz az új, biztos nagyon nehéz lesz megszokni. Sajnálom nagyon Matt-et :(