Szekeres Viktor

Ilyen lesz az új Űrdongó a Transformers 4-ben

Tegnap megismerhettük Optimusz Fővezér új alakját, most pedig a 2014-es Űrdongót is bemutatták a nyilvánosságnak a Transformers 4. részének gyártói. A klasszikus autók rajongói örömmel fogják fogadni.

A tegnapi nap folyamán három Transformers 4-es Autobot kinézetét is megismerhettük, ma pedig újabbról rántották le a leplet. A negyedik delikvens nem más, mint Bumblebee, azaz Űrdongó, aki az egyik legnagyobb rajongói kedvencnek számít, főleg a 8-14 éves nézők körében. Űrdongó egy 1967-es, klasszikus Camaro SS formájában lesz látható, mely autó természetesen komolyan fel van spécizve a kornak megfelelően.


Mivel Michael Bayék továbbra sem rukkoltak elő a Transformers negyedik részének hivatalos szinopszisával, így a film története még nem ismert, mint ahogy azt sem lehet tudni, hogy melyik robot fog kiemelt szerephez jutni, s hogy vajon Űrdongó ezúttal is kvázi főszereplőnek fog-e minősülni. A rendezői korábbi nyilatkozataiból mindössze annyi derült ki a sztorit illetően, hogy a film egy része az űrben fog játszódni, s tartalmazni fog egy "pokoli üldözést". (A "chase from hell" kifejezés másképpen is fordítható, de a megfelelő szövegkörnyezet nélkül így a legegyszerűbb.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #9
    kár, hogy a képen nem klasszikus Camaro van, csak egy otrombán szétpimpelt izé.
    ha már visszalépnek, maradhatott volna az első filmből a második generációs Camaro.
  • A6 Intruder #8
    A változatosság gyönyörködtet.
  • Zombee #7
    így van, ez mindenki hibája, aki részt vett benne.

    Én személy szerint már 91-ben, a képregény hazai megjelenésekor sem rajongtam Űrdongóért, igaz csak 7 éves voltam, de ez később sem változott. Viszont a VW Bogár jobban is illett a karakteréhez, mint egy Camaro, bármennyire is jól nézzen ki.
    Nem tudom, mi igaz abból, hogy a VW miatt nem lehetett a filmben is egy régi Bogár az autó formája.
  • kalapos01 #6
    Ez igaz, de nem hiszem, hogy a rendező hibája lenne. :)
  • Treviz #5
    Úgy értem, hogy az eredeti képregény története zseniális volt, de az amit az IDW újraírt 2008 óta az is az. Viszont a filmes adaptáció eszméletlenül primitív.
  • kalapos01 #4
    Úgy érted, hogy a forgatókönyv zseniális volt és Bay elrontotta a megfilmesítését?
  • Treviz #3
    Már kábé az első részben megmagyarázták azzal, hogy bescannelnek egy arra járó járművet és kész, már olyanok is.

    Amúgy újra elkezdtem olvasni Transformers képregényeket (most az IDW publikációit) az eredeti régi után és egyszerűen mindig a sírás környékez, hogy milyen lealacsonyító amerikai baromság lett ez a filmes adaptáció. Optimus mint amerika kapitány meg miegymás. Hát szégyen. Persze Bay leszarja, ő nem volt rajongó, de én láttam olyan 30-as éveiben járó embereket még az első résznél aki Transformeres polóban ment be a moziba reménykedve és majdnem sírva jött ki. Hát a polót leszámítva nálam is ez volt a helyzet.
  • KopaszIsten #2
    Nem értem minek kell változtatni a korábbi szereplők kinézetén, sőt azt sem, hogy mivel fogják magyarázni azt, hogy megváltozott...
  • ADAMEX9 #1
    Végre egy értelmes autó a Corvette és a Bugatti után!