Szekeres Viktor

Pankrátorokkal készül a Frédi és Béni-film

Több neves pankrátor is szerepet fog kapni a tervezett The Flintstones-filmben. John Cenáék természetesen nem Frédit vagy Bénit fogják alakítani, hanem saját, kőkori énjüknek kölcsönzik a hangjukat.

A WWE és a Warner Bros. stúdió megállapodásának köszönhetően a pankrátor szövetség több tagja hangját fogja kölcsönözni a 2015-ös premier dátummal rendelkező Frédi és Béni-filmnek, melynek egyelőre nincs hivatalos címe, így The Flintstones-ként hivatkozhatunk rá. A 2015-ös év elején bemutatni tervezett animációs alkotás nem kerülne mozikba, rögtön DVD-n, illetve BD-n jelenne meg

A szerződésnek köszönhetően már biztosra lehet venni, hogy John Cena, Vince McMahon és CM Punk korabeli énje megjelenik a filmben (John Cenastone, Vince McMagma és CM Punkrock), mivel a történet szerint a Flinstone-én ellátogatnak egy pankráció összecsapásra, illetve annak kőkori megfelelőjére. Az egymásra találás valahol adja magát, hiszen a WWE már évtizedek óta szolgál remek családi szórakozással a különböző tévécsatornákon és a sportcsarnokokban is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Ahogy írtam: pl. Vagy a Shrek. Látom, a lényeget felfogtad. Írhattam volna bármilyen másik,esetleg aktuálisabb mesét is. Hol az új sztori a pankrációban hetente? Követendő példákkal van tele, amik a ringben veszélytelenek, viszont az oviban kipróbálva garantáltan nyaktörés lesz belőle. De ti nézzétek csak a gyerkőccel, úgy is túlnépesedik az emberiség. :)
  • zetortraktor #3
    Próbáld elvinni a 10 éves fiadat egy Kis hableányra. És utána egy pankrációra. Meg egyébként is, mi értelme van 10-edjére elmenni a Kis hableányra (az mindig megy moziban?), amikor a pankráció minden héten új sztorikat hoz?
  • Zombee #2
    A cikkből nem derül ki egyértelműen, de ez animációs film lesz? Mert ha csak a hangjukat adják, akkor feltételezem. Egyébként érdekes családi szórakozás a pankráció, még akkor is, ha jól tudjuk, hogy az egész inkább színház, mintsem valódi bunyó. De attól még szép kis család az, amelyik erre megy el a gyerekkel pl. a Kis hableány vagy a Shrek helyett.
  • mutantleg #1
    Ajaj, uj fredibeni? Megint tele lesz a fax-unk? http://www.youtube.com/watch?v=9sgMt4t80YQ