Szekeres Viktor

Jövőre is lesz Falling Skies?

A TNT már a Falling Skies negyedik szezonjára is elkezdte felfogadni az írókat, ami azt jelenti, hogy a csatorna továbbra is bízik a meglehetősen sikeres szériában, valamint annak rajongóiban.

Itthon jövő héten mutatja be a VIASAT6 az Égszakadás című posztapokaliptikus scifi, mely Amerikában Falling Skies néven fut - odakint pedig már napokon belül a 3. évad fog elkezdődni. A felállás változatlan, igaz a két szezon között el fog telni némi idő, s úgy tűnik, hogy az amerikai TNT csatorna hosszabb távra tervez a szériával, ugyanis már felfogadta David Eicket, hogy lásson neki a 4. évad előkészítésének, valamint a szélnek eresztett írógárda helyére szerezzen újakat.

Minderre azért volt szükség, mert a Falling Skies meglehetősen nehézkes produkció, bonyolultsága miatt egy szezon elkészítése több, mint egy éven át tart. Ez pedig azért jelent gondot, mert így az éppen aktuális évad premierje előtt el kell kezdeni dolgozni a következőn, az viszont, hogy lesz-e igény a folytatásra, csak az évadnyitó után, általában 1-2 héttel dől el.

A TNT egyébként már az 1. évadot követően is megjátszotta a teljes írógárda szélnek eresztését, mondván hogy nem akarják majd egy évig tétlenségre kárhoztatni a szakembereket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alien47 #6
    Ez így van. Vagy legalább az SG games -t kiadni végre....
  • Ender Wiggin #5
    "csak jönne már a harmadik évad"

    10 nap múlva jön...
  • jeti00 #4
    csak jönne már a 3. évad :)
  • god25 #3
    Sok benne a nyafogás, de jó kis sorozat. AZ SG-t kelle folytatni.
  • Narxis #2
    Szerintem meg jó sorozat. Láttam már jobbat de ebben a kategóriában bőven jó.
  • Gauge #1
    Ritka szar sorozat...