Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a legjobb zombis tévésorozat

Úgy tűnik, hogy nem csak Amerikában és Franciaországban aratnak sikert a zombikról és egyéb élőhalottakról szóló sorozatok, hanem Angliában is.

A tévésorozatok közül nem sok darabbal képviseltetik magukat a zombis sorozatok, de a The Walking Dead például hatalmas sikernek örvend. Persze ahogy már megszokhattuk, a mennyiség általában nem párosul minőséggel, s bár a széria alapjául szolgáló képregény helyenként valóban zseniális, a tévésorozat meglehetősen sok kívánnivalót hagy maga után. Éppen ezért nem volt csoda, hogy a tavaly év végén bemutatott francia Les Revenants, vagy a tavaszi angol In The Flesh című angol zombis sorozat sokkal pozitívabb véleményeket generált a közönség körében.


Éppen ezért számít jó hírnek a műfaj rajongói számára, hogy a BBC3 úgy döntött, hogy bekéri a második évadot is Dominic Mitchell drámájából, melynek első szezonja mindössze 3 részes volt. A meglehetősen eredeti hangvételű sorozat második szezonja 2014-ben kerülhet képernyőre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #4
    Köszi. Erről nem olvastam. Még. :)
  • syrus2 #3
    Ha ez verni fogja a walking dead-et akkor kutya legyek ez 1 unalmas szar és nagyon finoman fogalmaztam. Na erre lehet mondani, hogy lovagoljuk meg más sikerét, ez a sorozat soha nem fog akkora elismerést kapni mint amit majmolni akar max Európában.
  • Laza #2
    Akkor majd tedd azt, jelenleg forgatják a második évadot, 2014-ben nézheted :)

    Mondjuk érdekes a két sorozat, az alapfelállás majdnem ugyanaz, hogyan tudnak ezek a már egyszer meghalt 'emberek' újra beilleszkedni.

    A WD ettől még mindig jobban érdekel :)
  • god25 #1
    A Les Revenantsnak inkább néznén a folytatását, mint az In the Fleshnek.