Szekeres Viktor

Megint elsül a kapanyél az MTV-n

Aki azt hitte, hogy a Jersey Shore-nál nincs lejjebb, az láthatta az MTV-n a Geordie Shore-t. Aki pedig azt hitte, hogy az angoloknál jobban senki nem tud bulizni, az most megnézheti, hogy a walesiek hogy csinálják.

Érdekes műfaj a dokureality, főleg a bulizó és az életet élvező fiatalokról szóló, mert nagyszerű alkalmat ad egyes álszent nézőknek, hogy fújjanak bizonyos műsorokra, amik csak azt mutatják meg, hogy pár fiatal élvezi az életet. Teszik ezt annak ellenére, hogy hasonló témájú fiktív sorozatokat minden további nélkül élveznek, de amint egy valóságshow szól hasonlóról, máris másképp állnak hozzá a látottakhoz. (Annak ellenére, hogy a legtöbb néző eleve nem hiszi el, hogy a valóságot látja, vagyis fikciót feltételez, de ez a fajta "fikció" valamiért sokaknál kiveri a biztosítékot.)


Az MTV képernyőjén holnaptól látható lesz a bizonyíték, hogy Nagy-Britannia kifogyhatatlan tárháza a sekélyes gondolkodású, ám jó testű fiatal egyedeknek, akik céltudatosan csinálnak hülyét magukból a kamerák előtt. A The Valleys (A völgylakók) libái és csődörei mélyebbre süllyednek, mint amit a dél-wales-i völgyvidék földrajzi adottságai megengednek nekik. Az MTV idehaza most bemutatkozó műsorának koncepciója hasonlít a Geordie Shore-hoz, ám ezúttal nem Newcastle, hanem Wales a helyszín. Kilenc ifjú érkezik egy bekamerázott házba, többnyire a mélyvidék szülöttei, akik kapanyél helyett villogó vakukról és limuzinokról ábrándoznak. Mint látni fogjuk, alighanem hiába.

A magyar premierre május 26-án 22:05-től kerül sor az MTV HUngary képernyőjén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szala84 #4
  • Zombee #3
    Egy bekamerázott ház sohasem valóságos.
  • cylonflatus #2
    Az is jó testű fiatal egyednek számít ha nagy, puha testű, löttyedt seggű némber - csak mellbe ki van tömve műanyaggal + 10kg festék? Most komolyan ez a divat, vagy a szép? Itthon Szegeden bárhol kimegyek az utcára, 200 méteren min. 5 olyan nőt látok, hogy ihaj... és akkor még be se mentem a belvárosba, vagy a strandra.