Szekeres Viktor

Újabb sorozat készül szuperképességű emberekről - itt az előzetes

A hasonló témájú tévésorozatok bukása ellenére az amerikai csatornák továbbra is erőltetik a különleges képességű emberekről készített szériákat, annak reményében, hogy hátha egyik akkora sikert arat, mint némelyik mozifilm.

Annak ellenére, hogy az elmúlt években több olyan tévésorozat is korai véget ért, amelyek történetében szuperképességekkel rendelkező emberek voltak a középpontban, a tévécsatornák nem tettek le azzal, hogy további "mutánsokkal" próbálkozzanak. Az amerikai ABC csatorna például ősztől indítja el a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.-et, a CW a The Tomorrow People-lel próbálkozik, a CBS pedig az Intelligence révén kíván sikert elérni.


Az amerikai Fox csatorna tervei szerint jövő év elején indítja el a Believe-et, melynek előzetesét feljebb meg lehet nézni. Első pillantásra úgy tűnik, hogy az Alfonso Cuarón (Az ember gyermeke) által írt és rendezett sorozat, illetve pilot csak egyetlen különleges képességekkel rendelkező emberről, egy kislányról szól, aki mellé "kirendelnek" egy börtönviselt férfit, hogy védje meg a rá leselkedő veszélyektől. De persze mindez csak a látszat, a történet csak jóval később fog teljesen kibomlani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #3
    Jajah. Csak a pilotot néztem meg. Felületesen olvastam el. :)
  • Narxis #2
    Mert többen lesznek.
  • god25 #1
    Miért a többesszám?