Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Lost főszereplőjének új, scifi-sorozata

Milyen érzés lehet, ha valaki az agya segítségével tudna csatlakozik a telefonhálózathoz, az internethez, illetve a műholdakhoz? Mindez kiderülhet az Intelligence című új tévésorozatból.

Az amerikai tévécsatorna új, scifis beütéssel rendelkező tévésorozatot indít a jövő év elején. A címe Intelligence lesz és főszereplője az a Josh Holloway, aki pár éve a Lost - Eltűntek egyik főszereplőjeként vívott ki magának hírnevet és elismerést. Mellette persze más ismert színész is feltűnik az Intelligence-ben, többek között az Egyszer volt, hol nem volt Piroskájaként ismert Meghan Ory, illetve a Helyszínelők Catherine-jét alakító Marg Helgenberger.


A fenti előzetesből kiderül, hogy a sorozat bizonyos részleteiben hasonlít a Chuck-ra is, hiszen itt is egy felturbózott aggyal rendelkező férfi a főhős, aki mellé kirendelnek egy ügynöknőt, hogy óvja őt, hiszen ő számít az amerikai kormány egyik legerősebb fegyverének. A sorozatból a CBS csatorna első körben 13 rész rendelt be és siker esetén ezt természetesen újabbak fogják követni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #6
    Most őszíntén... az évi 1000 hozzászólása közül tudsz mondani 3 olyat, amiben nem butaságot ír? :)
  • god25 #5
    Az Alphasban is ott volt Gary.
  • Inquisitor #4
    A Heroes-ban is volt egy ilyen karakter, de a legrövidebb életűek közül, többet szerepelt a képregény verzióban mint a sorozatban.
    Minden esetre érdekes, hogy ez is cyber ... kíber téma mint az Almost Human.
  • Ender Wiggin #3
    a jake 2.0 nem volt gagyi. kultúrsznobként ezt meg sem tudod ítélni. arról ne is beszéljünk (vagy, tudod mit, akarsz róla beszélni?), hogy mekkora butaságot írtál a hsz-ed második felében...
  • kalapos01 #2
    Szerencsére kurvára mindegy, hogy új az ötlet vagy sem - a lényeg, hogy jó legyen.

    Egyrészt mert olyan gagyikat, mint a Jake 2.0 mégis ki néz, másrészt, ha téged az új érdekelne, akkor nem szar folytatásfilmeket néznél a mozikban. Sőt, akkor nem néznél sorozatokat sem a tévében, mert azoknak a második része meg a huszadik része ugyanaz, mint az első, csak pepitában.
  • NEXUS6 #1
    Esetleg még Jake 2.0?

    Valami új ötlet, vagy kevésbé lerágot?