Szekeres Viktor

Ugyanaz a szuperhős benne lesz az új X-Menben és A bosszúállók 2-ben is

Quicksilver nem csak A bosszúállók 2-ben fog szerepelni, hanem az X-Men: Az elsők folytatásában is. Igaz, nem biztos, hogy ugyanazon színész alakításában. Ráadásul egyik filmben sem utalhatnak a másikra.

Érdekes szereposztási hírt tett közzé Bryan Singer, az X-Men: Az első folytatásának, az X-Men: Days of Future Past című filmnek a rendezője. Singer Twitteren ugyanis azt írta, hogy Evan Peters csatlakozott filmje szereplőgárdájához, s Quicksilvert (Higanyszál) fogja alakítani. Quicksilver (aki egyébként Magneto fia) jelenléte azért pikáns, mert alig pár napja derült ki, hogy a Joss Whedon-féle A bosszúállók 2-ben is szerepelne a karakter ikertestvére Scarlet Wixh (Skarlát Boszorkány) társaságában.


Bár két Marvel-filmről van szó, az X-Men-filmeket korábbi megállapodásának köszönhetően a Fox stúdió gyártja, míg A bosszúálló-epizódokat a Disney. Azonban, mint kiderült, mindez nem jelent különösebb gondot, hiszen a két stúdió korábban megállapodott egymással, hogy mindketten felhasználhatják Quicksilver karakterét, mindössze annyi a kikötés, hogy A bosszúállókban nem lehet szó Quicksilver mutáns mivoltáról és Magnetóhoz fűződő kapcsolatáról, mint ahogy az X-Menben sem említhetik a Rozsomákékkal egy univerzumban létező Bosszúállókat.

Azt természetesen még nem lehet tudni, hogy A bosszúállók 2-ben ki fogja játszani Quicksilvert, de elég csekély az esélye annak, hogy Peters.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bari06 #6
    Licenc ide vagy oda, a Sony nem látja be, de ha bedobná Pókembert a Bosszúállók csapatába elég nagy zsetont szakítana, mert az első rész elég nagy kasszasiker lett. Én még azért reménykedem, hogy egyszer látjuk Pókit Vasember oldalán harcolni, végtére is ő a kedvenc Marvel hősöm. Köszi érte Stan Lee bácsi. Quicksilverről meg annyit, hogy nem tudom ki ő/mi ő, (sajnos) nem vagyok otthon a képregények világában csak a filmeket/rajzfilmeket szoktam nézni (abból se mindegyiket), de kíváncsian várom őt is meg a többieket is. :D
  • Zombee #5
    Nyilván ezért. Gondolom, Quicksilver karaktere olyan lehet, amit a Fox korábbi X-Men licence nem tartalmaz, és pont most mindkét stúdiónak egyszerre kell.
    A képregények tele voltak egymásra utalásokkal, közös sztorikkal, ezekre aligha van esély. Pókember pl. jól ismeri a Fenegyereket, volt közös kalandja a Megtorlóval, de Peter Parker egyszer még Oregonba is átruccant fotózni ahogy az Autobotok és Álcák egymást gyepálják. És persze állandóan ott legyeskedik a Bosszúállók körül, 40 éven át akart bekerülni közéjük. De a licenc az licenc, és a Fox és a Sony is mindent megtesz, hogy megtartsa, pedig már bebizonyosodott, hogy a Marvel jobb filmeket készít.
  • Nailyenugysincs #4
    ezt a filmet kéne összehozni :D
    http://media.techeblog.com/images/ironwolve_ironman_wolverine.jpg
  • xido #3
    és ez a debilség lesz az oka,hogy a büdös életben nem lesznek olyan klassz crossoveek és kikacsintások,hogy Pókembert az F4 segítse meg valamiben,neadj isten a szimbiótától pont Fáklya mentse meg,hogy Venom közelebb kerülhessen picit az eredeti képregényhez..
  • Szefmester #2
    gondolom hogy ne reklámozzák a másik stúdiót... vagy valami ilyen debil oka lehet...
  • Darth Sith #1
    "mindketten felhasználhatják Quicksilver karakterét, mindössze annyi a kikötés, hogy A bosszúállókban nem lehet szó Quicksilver mutáns mivoltáról és Magnetóhoz fűződő kapcsolatáról, mint ahogy az X-Menben sem említhetik a Rozsomákékkal egy univerzumban létező Bosszúállókat. "
    miért is nem?